Studio Nunți de Poveste - Brăila

Cine suntem?

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti… Așa începe orice poveste românească. O poveste poate fi transmisă mai departe prin viu grai sau prin imagini… noi am ales să spunem povești prin intermediul fotografiilor si a filmărilor. Sub denumirea de Studio Nunți de Poveste – Brăila se află o echipă de povestitori profesioniști în arta fotografiei și filmului de nuntă, botez sau alte evenimente fericite.

Videograf / Fotograf
Marius Dîrjan
Fotograf / Videograf
Liliana Dîrjan
Fotograf
Silvia Alexandra Dîrjan

NUNȚI

Vom fi alături de voi în cea mai frumoasă zi din viața voastră și vom surprinde emoțiile nunții voastre în cel mai profesionist mod posibil! Vom fotografia și filma într-un mod natural, în care voi veți fi tot timpul în centrul atenției, iar atunci când va fi cazul, vom interveni și vom regiza diverse momente. Nunta trebuie să fie despre emoție și distracție!

BOTEZURI

Am fost alături de voi în ziua nunții și acum ne întâlnim într-o formulă extinsă: în viața voastră și-a făcut apariția o minune de bebeluș. Peste ani veți retrăi împreună emoția botezului, petrecerea de moț și toate momentele fericite răsfoind fotografiile.

Ședințe foto Trash The Dress

Am trecut de ziua nunții și a venit momentul ca să facem cea mai relaxată ședință foto - video, trash the dress. Vă veți îmbrăca din nou în mire și mireasă, ne vom urca într-o mașină și vom merge în cele mai frumoase locuri ale patriei și vom face poze și filmări spectaculoase, fără nicio grijă.

PORTRETE

V-ați logodit și vreți ca să vă căsătoriți civil, sunteți un cuplu și vreți să aveți fotografii pasionale, ai împlinit 18 ani, sunteți la nunta de argint sau de aur sau pur și simplu vrei / vreți o ședință foto, contactează-ne și vom fi acolo!
Instagram feed @dirjan_marius
Studio Nunți de Poveste - Brăila