Despre DÎRJAN Media

Videograf și Fotograf nuntă Brăila

Fotografii, filmări, albume foto nunți de poveste Brăila, Galați, Buzău și Tulcea

Salutare!

Bine ați venit! Noi suntem DÎRJAN Media și prestăm servicii profesionale foto – video nunți, botezuri și alte evenimente de poveste!

Aventura noastră în arta fotografiei și a filmului de eveniment a început în anul 2011, sub denumirea de STUDIO NUNȚI DE POVESTE BRĂILA, dintr-un hobby transformat în afacere. Pasiunea noastră pentru arta fotografiei și a filmului se regăsește în amintirile voastre cele mai frumoase, de la cele mai importante momente din viață: botez, aniversări, absolvire studii, majorat, nuntă, etc.

ADMINISTRATOR - VIDEOGRAF - FOTOGRAF
MARIUS DÎRJAN
FOTOGRAF - VIDEOGRAF
LILIANA DÎRJAN
FOTOGRAF
SILVIA ALEXANDRA DÎRJAN

FOTOGRAFII ȘI FILMĂRI BOTEZURI

Botezul este unul din cele mai importante evenimente din viața unui om. Botezul poate fi privit prin prisma a două evenimente majore: intrarea în creștinătate a unui copil și începerea cu adevărat a vieții de familie a unui cuplu proaspăt căsătorit. Ne place să fotografiem și să filmăm fragilitatea și gingășia copiilor cât și emoțiile puternice trăite de părinți în acestă mare zi.

FOTOGRAFII ȘI FILMĂRI NUNȚI

Pentru cei mai mulți oameni, nunta este cel mai important eveniment din viața lor. Nunta este evenimentul prin care, dragostea unește două destine pentru toată viața. Fotografiile și filmările din acestă zi redau fericirea mirilor, emoțiile trăite de părinții lor cât și bucuria invitaților.

ȘEDINȚE FOTO

Realizăm ședințe foto profesionale precum: maternitate / gravide, nou născuți, bebeluși, copii, serbare grădiniță sau școală, absolvire studii, majorat, familie, cuplu, portret și corporate.
Instagram feed @dirjan_marius